Hjärtligt välkomna till denna kväll i Strövelstorps Bygdegård då Anna Pauline, Marie Andersson och Marcus Uddling tolkar sånger ur Björn Afzelius och Mikael Wiehes sångskatter.


Kvällen inleds kl 17.00 då vi serverar en grillbuffé med tillhörande såser, säsongens sallader, potatissallad, fruktfat m.m.

Efter middagen släpper vi igång musikerna till att inta scenen.

I pausen bjuds det på en dessert samt kaffe och thé.


Lite info om bandet,


Anna och Marie lärde känna varann på Musikhögskolan i Malmö, framförallt på en resa med en grupp studenter till Gambia 2010 och tio år senare mitt under pandemin föddes ett länge efterlängtat samarbete. Då bodde vi i närheten av varandra igen, Anna hade flyttat hem till Höganäs o Marie hade följt med kärleken upp till den vackra landsbygden utanför Ängelholm o helt plötsligt fanns äntligen tid att starta något vi länge pratat om. Det började som en duo men när Anna presenterade Marcus för Marie föddes denna trio och projektet blev fullständigt! Med härlig stämsång, spelglädje och många skratt tog vi oss an Afzelius och Wiehes vackra och mångfacetterade repertoarer, välkomna att höra resultatet!


ANNA PAULINEwww.annapauline.comwww.facebook.com/annapaulinemusichttps://www.youtube.com/channel/UCnIoM2wG2hzZOsWxgrCG_pA


MARIEhttps://linktr.ee/marienilssonhttps://youtube.com/@MarieMagnolia100?si=kVO1K-6Fc7pdddYe


Priset för detta evenemang är 350:-/person

Biljetter köpes via Nortic.se

http://www.nortic.se/tickets/event/56544


Varmt välkomna!